Meistä

Tarjoamme piha‐ ja vihersuunnittelupalveluja sekä suunnittelua ja pihanhoitopalveluja niin yksityishenkilöille, taloyhtiöille ja yrityksille kuin kunnillekin. Tarjoamme myös palveluja korjausrakentamisen sekä arkitehtuurin piirissä.

Toimipisteemme sijaitsee Oravaisissa, ja toimimme pääasiassa Vaasan ja Kokkolan välisellä alueella. Teemme kuitenkin yhteistötä myös muiden paikallisten toimijoiden kanssa, minkä ansiosta voimme ottaa vastaan työtehtäviä myös muualta maasta. Yhteistyökumppaneidemme avulla toteutamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja kaiken tyyppiseen ulkomaisemointiin.

Yrityksen omistaa ja sitä johtaa Jari von Wendt, puutarhuri, hortonomi ja maisemasuunnittelija (AMK). Jari on myös toiminut rakennusalan yrittäjänä, ja kouluttautunut korjausrakennuksen ja arkkitehtuurin aloilla. Biologian, botaniikan, ekologian, ympäristönhoidon sekä pedagogiikan opinnot yliopistossa antavat laajan perustan tietotaidolle, jonka avulla saavutamme tavoitteemme.

Visiomme on luoda paikkoja ja ympäristöjä joissa asiakkaan tarpeet ja luovuus ja laatu kohtaavat. Ottamalla huomioon jo olemassa olevan arkkitehtuurin, nykyajan tarpeet sekä tulevaisuuden vaatimukset muokkaamme ympäristön joka on toimiva ja ajaton.

Olemme jäsen sekä Maisemasuunnittelijat ry:ssä että Svenska byggnadsvårdsföreningen:ssä. Omaamme vastuuvakuutuksen ja olemme ennakkoperintärekisterissä , joten asiakas voi palkata meidät turvallisin mielin.

MAS logo logotyp-byggnadsvardsforeningen